Facebook Bloglovin' Om meg Kontakt Ukens sang Forsiden

//Bloggpause

Heihei!
Nå har jeg vært på ski, glemte og ta bilder.. unnskyld. Men fann ut at det ble litt stress med blogging og vil ta en bloggpause på noen dager, ikke lenge. Kanskje bare i påskeferien, vi får se. Men dere må ha en kjempefin påskeferie! =)

redigert i picasa 3 , gammelt bilde

Ha en fin påskeferie! Snakkes om noen dager .

-Sigrid

 29 kommentarer

//Påske

Heyyoo!

Idag er det påskeferie, woohohohoo! I timen igår fikk vi muffins og idag så vi film . Skikkelig kos, jeg hadde igen vanlige fag idag siden vi øvde på kardemommesanger og sånt. + at jeg ikke har tatt noen bilder. Unnskyld, så tar noen gamle.. (SKAM)


tema: dyr, haha

Ja, nå skal jeg bare slappe av! Også kanskje bedre bilder ikveld, vi får se. Ok, snakkees

Har dere påskeferie?

-Sigrid

 14 kommentarer

//Tegninger

Heeei!

Idag har jeg tegna på skolen og hjemme. Ble ganske fornøyd siden jeg ikke er flink til og tegne! Og forresten, hendene på jenta er det Frida som har laget!♥ Kjempeflink. Senere idag vet ikke jeg hva jeg skal gjøre, men det er 1 dag til påskeferie! WIIIIIIII


hihi.

Noen tips til tegning?

-Sigrid

 9 kommentarer

//Cupcakeredigert i picasa 3

Heiheeeii!

tusen takk for hele 20 lesere! Ligger på 10.plass. Tusen takk. Idag var det siste dag på svømming, og jeg svømte 1000 meter. Ganske fornøyd, hihi.  Og så var det påskelunsj, der det var masse sunt pålegg som skinke,ost , agurk , tomat og sylte. Og til drikke var det eplejuice,appelsinjuice og kakao. Kjempegodt! Og før vi spiste framførte jeg, Mia (miaksylte.blogg.no)og Ingrid Helene (www.ingridhelenev.blogg.no) en dans til va va voom av Nicki Minaj. =) Super dag!

Hva er det lengste dere har svømt?

-Sigrid13 kommentarer

//Tirsdagkveld

Hei!

Sorry for veeerdens kjedeligste overskrift, men fann ikke på noe. Var ute isted med pappa, og sjekket fuglekassa eller uglekassa. Husker ikke.. men her er bildene =)Ble ikke så brae bilder, siden det var mørkt + at jeg brukte mobilen. God natt og drøm søtt! ♥

Hva gjor du igår?

-Sigrid8 kommentarer

//Birdy

 

Hei!

Er så glad i sangen "skinny love"  . Den er så fin! Idag var det en vanlig skoledag, men imorgen skal vi ha påskelunsj! Og idag skal jeg bare slappe av.. var en morsom dag igår. Da jeg fikk med Mia på langren på Neremsetra. Det var sånne "klumper" på bakken så vi datt og jeg fikk deet hoppet og tryna. Haha, så morsomt!

Så fin!

Liker dere Skinny love?
Har dere påskelunsj?

-Sigrid 9 kommentarer

//Maaandaag

Heiii alle sammen =)

Idag er det maandaag.. egentlig så ble ikke denne mandagen så dårlig siden Rikke Sofie ble med hjem til meg og vi skal fikse header og bloggdesign til henne . (hun skal få seg blogg)  Og på skolen så har vi ikke fått skidag enda, NOE SOM ER UTROLIG TEIT. Fordi "det er ikke tid"  og "vi får se etter påskeferien" . Men da er det nesten ikke snø her hos oss. idiotisk. Men nå spiller jeg og Rikke Sofie just dance 4 . Noe som er uuuuuutrooolig gøy fordi jeg har sååå mange store rekoder, haha. Min største er 11336. Hihi! ♥ Og Rikke er også flink til og danse =)

Har dere spilt just dance 4 før?
-Sigrid 13 kommentarer

//Moon

Hei!

Sorry for dårlig kvalitet på bildene, men det var mørkt ute også ville jeg ikke bruke blits. Idag har jeg vært opptatt HELE dagen. Årsfest og vært med Mia. Desverre, jeg beklager så mye at det ble så dårlig kvalitet på videoen. Og som jeg haater søndager, dagen før mandag.. uuush. Men en god ting ; uka går fort (håper jeg) og det er påskeferie! wihoo . men snakkeees

Hva er værst, mandager eller søndager?

-Sigrid

 6 kommentarer

//Suuuundet ble lange bilder siden jeg tok de med mobilen.

Heiheeei!

Idag er det helg, yeeeesss. Og hele helga er jeg borte,untatt idag. Imorgen skal jeg ha filmkveld og sånn. Og på søndag skal jeg opptre på "årsfest" med Ingrid Helene (www.ingridhelenev.bloggg.no) og Mia. Gleder meg! Skal øve nå straks, bare kom på at jeg måtte blogge litt . Unnskyld! Glemte dere =(

Skal jeg filme dansen?

-Sigrid17 kommentarer

//Smoothie og Muffins

Hei!
Idag ble jeg med Rikke hjem og så lagde vi muffins!♥ De var kjempegode, men vi hadde litt dårlig tid fordi hun skulle på handball. Vi fikk jo gode tilbakemeldinger =)
og idag så lagde vi smoothie til frokost. Naaamm!

Denne var ikke pynt på da , siden vi ikke hadde mer igjen, hehehe..
De var gode, og toppen smake sitron ♥ Beeeklager! Men finner ikke siden der oppskriften var.

Hva var det siste du bakte?
Hva har du gjort idag?
-Sigrid 


11 kommentarer

//Mandag

Heiheii!

Idag har jeg vært borte hele dagen. Var med Marie og så aka vi ute med Ingeborg og Rannveig. Og de har en sånn Alaskan Malamute! ♥ Den er så snill og søt! Og etter det måtte de hjem , så aka jeg om Marie ned til Victor. En sånn liten gutt, så skulle vi leke med han og sånn. Så spilte vi Talking Ginger, haha. 

Sånn kom skoene jeg hadde kjøpt, men det var heelt feil farge!

Sånn var det på bildet, skal virkelig klage . For det var ikke i NERHETEN av det jeg bestilte!

 Har vertfall epostaddressa dems, siden det ikke funka og bestille engang. snaaaakkees
Har dette skjedd med dere?

-Sigrid 21 kommentarer

//Fjeell

Hei!

Var sykt fint vær ute idag, så vi skal på fjellet! Kommer til og ta bilder, bare at de blir tatt med mobilen. Fordi kameraet gidder jeg ikke og ta med. Og Ingrid Helene (www.ingridhelenev.blogg.no) skal bli med! yeeeey! Men ja, snaaakkees

Er det sol hos deg?
-Sigrid 12 kommentarer

//Lørdag

vet, det var ikke så fint bilde. speilet må vaskes.

 


Fra venstre: Rikke Sofie,Mia,Meg,Ingrid Helene

Hei!
Igår var jeg i bursdag hos Marie, og idag hos Kjersti! Det var gøy begge plassene. Og med Kjersti så vi "The Grudge" Tror jeg det skrivest, en skrekkfilm. Den er kjeeempeeeskummel!!
Men derfor, har jeg ikke blogga. Men ha en god helg videre, og en fin lørdagkveld!

Har dere sett "The Grudge" ? 

-Sigrid 6 kommentarer

//Tooooooooorsdag

fotene mine ser IKKE sånn ut.


Sola skinner idag! ♥

Topp BikBok Dongrijakke Spania / Stradivarius (?)

Heihei!
Idag stråler sola faktisk, og jeg håper at det blir skidag på skolen! Det er så gøy. Idag var det bare en vanlig torsdag, men beste torsdagen som jeg har hatt egentlig. Imorgen har Marie bursdag, å jeg har heldigvis fiksa gave til henne på tirsdag. 

Har dere skidag på skolen?

-Sigrid 16 kommentarer

//Broken Glass

Hei!

Nå var jeg ute og tok noen bilder.. og jeg fant noe somme hadde blitt ødelagt av vinden eller noe, haha .
Idag var jeg forresten i "byen" og klipte meg. Ble ganske fint! Hadde tenkt og legge ut bilde av før og etter men tok ikke bilde før så, da ble det litt dumt. (vises ikke så mye uansett)
Veeeldig dårlig overskrift må jeg si, men er ikke god på sånt. Jepp jepp, snakkees.

Hva skal du/hva har du gjort?

-Sigrid

 

 

 10 kommentarer

//Header


God kveld!

Nå har jeg ordnet header og design til : www.heleneloveflorida.blogg.no . Dere skal få se headeren! Synest den ble ganske kul , bare at å plassere skriften samme plassen var vanskelig, som dere ser.

 

Image and video hosting by TinyPicganske fin egentlig, det dumme er at den ikke fyller ut hele headeren til Helene.

HA EN GOD TIRSDAGSKVELD!

Synest om headeren?

-Sigrid 

 8 kommentarer

//1 bilde , 2 redigeringer


Det var ikke så stor forkjell heller da. Idag så har jeg vært på tannlegen, og måtte borre. Jeg hadde 2 hull, men det er fordi jeg har så store furer (de gropene i jekslene). De var pittesmå, og neste uke skal jeg ta det andre hullet også. Til dem som skal borre: jeg hadde ikke et stort hull da, men det gjør ikke så vondt. Jeg viste ingenting om at jeg skulle borre, ikke mamma heller. Men tannlegene trodde jeg viste det. Fordi jeg var der i Januar.

Har du borra før, var det vondt?
Hvilket bilde var finest?

-Sigrid 9 kommentarer

//19:54

Heihei

God kveld , god kveld mine bloggvenar! Nå kjeder jeg meg , og jeg har ikke peiling på hva jeg ska blogge om . Kanskje det blir må gjøre video snart, først må jeg få noen til og bli med meg.. ja.
haha , ja hadde det litt morsomt ute isted.

Så byebye! Snakkeees, eller blogges som bloggerne sier.

Noen som vil ha må gjøre video?
-Sigrid 
 16 kommentarer

//Josefine

 

Hei!

Idag var jeg ute og tok noen bilder, og da fann jeg Josefine ute. Så tenkte ; hvorfor ikke ta bilde av henne?
så ja, dere ser. Fikk skikkelig påskestemning egentlig, er ikke lenge igjen nå! Og forresten, tusen takk for alle sidevisningene og leserne!

Dere får ha en god Mandag!

Er du fast leser?

-Sigrid 

 10 kommentarer

//BREAKFAST

tror jeg spiste frokost 2 ganger idag, hehe.

Hei alle sammen♥

Idag skal jeg bare slappe av, herregud så fort helga går! Litt trist egentlig. I dag må jeg egentliig pugge på replikker til tirsdag, hehee. 
Men jeg føler at bloggen går litt ned nå , så jeg må finne på noe! Må gjøre video kanskje? Skal se hva jeg får til . Men kom med forslag!

Hva skal vi gjøre på bloggen? mågjørevideo osv. 

-Sigrid18 kommentarer

//Favoritt tilbehør: Solbriller

Hei!

Idag skal vi spise hjemmelaget pizza, mmmm... og så rydda jeg nå og var på shopping for kanskje en time siden. Men det var ingenting jeg likte der, og siden Justin Bieber kolleksjonen er på Cubus , så kjøpte jeg ingenting av Justin Bieber tingene heller fordi jeg har veldig masse Justin Bieber ting. Men det var en morsom dag!

det var stygge negler nå , jeg vet.

Dette er en av favoritt solbrillene mine, kjøpte de i Spania ifjor tror jeg fordi jeg glemte mine hjemme!

Skal jeg fortsette med Favoritt/Sko/Tilbehør/Genser osv?

Ha en god kveld alle sammen!
-Sigrid 

 
10 kommentarer

//Light it up


Hei folkens! 
Idag er det fredag , og det er helg! Jiiippii, uken gikk utrolig fort og det føles ikke ut som en fredag! Har ikke peiling på hva vi skal ha til middag idag men jeg håper det blir taco/pizza. Skal få se om jeg kan blogge ikveld og ta litt bilder og sånn, men kan ikke love noe. :) 

Hva liker dere best, pizza eller taco?

-Sigrid 17 kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits