Facebook Bloglovin' Om meg Kontakt Ukens sang Forsiden

Fineste bilde fra Hytta

hei nå har jeg skikkelig blogglyst, sjekk alle innleggene mine under SISTE INNLEGG..

... Én kommentar

hytta, skulle vært før de to andre innleggene, sjekk de også!!!

 

Hei dere, nå skal jeg fortelle en morsom historie! 
Åltså På lørdag satt jeg på scooter opp på fjellet, Emma og mamma sto bakpå og Gaia satt i fanget mitt og pappa styrte. Da vi var på hytten gikk jeg og Emma ut for og hoppe fra hyttetaket  , det er værtfall over 1 og en halv meter med snø!!!!!! Emma satt seg fast og jeg fikk meg ikke opp i treet som vi skulle klatre oppi for og komme seg på taket. Jeg prøvde og hente stigen men den er så tung!!! Jeg fann en metode og komme meg oppå imens Emma hoppet ned, da skulle jeg ta hevn fordi hun drev og kastet på meg da jeg skulle prøve og klatre opp i treet. Skikkelig irriterende men morsomt og, selv om man får snø i nakken. Etter det hjelpte mamma Emma opp av snøen. Da gikk vi inn og spiste tomatsuppe og leste bok (eller skrive i hytteboka) og koste oss :) Neste dag våknet jeg av Emma eller pappa og mamma som snakket, Tror Emma sov enda :) Så vekte jeg Emma. Gaia sov i sengen hele natta, men jeg fikk ikke rørt på føttene fordi Gaia lå OPPÅ dem. Da ante jeg ikke hva klokken vår, eller tror den var Halv 11 eller noe. Da jeg hadde tenkt og stå opp sa mamma: No ska me på tur!  Jeg sa: ååååååååååhh.... Jeg kledde på meg ullklær og spiste frokost. Skikkelig fint vær , begge dagene bare sol! :)) Vi gikk oppå Daugrshaugen og videre til Sørevatnet. Jeg og Emma måtte grave opp en kasse fordi det var snø helt opp til taket på den lille hytten vet Sørevatnet. Etter det  skrev vi oss inn og gikk på ski til ett snøras. Vi gikk tilbake til den lille hytten og  spiste påskeegg og mjelkesjokolade, Vi fikk ikke noe GULLBILLETT :(  Vi gikk tilbake til den bratte nedover-bakken. Nå begynner den morsomste delen!! Jeg tryna mitt i snøen ,og den er hard nede så nå har jeg skikkelig hodepinne! Det skjer flere tryninger ja...... Jeg datt sikkert 100 ganger! Snøv i sko, snø i jakke , snø i nakken , snø i buksa, snø i hua! Jeg dret oppi hele dettinga og bare brydde  meg ikke noe om jeg datt. Gaia, Emma og pappa lå langt før meg og mamma. Da vi var nede rente vi til hytten og grillet, eller pappa grilla pølser på bål og tok dem med inn , jeg trodde vi skulle ute men jeg vår uansett så klar så jeg orker  ikke og gå ut heller. Vi spiste godt, men hadde  bare lomper som brød da :)  Like godt Alikevell. Da måtte jeg , mamma og Emma renne ett stykke  på ski, pappa kjørte scooteren ett stykke fram og da hold vi i ett tau så vi skulle bli dratt med scooteren, det er litt vanskelig og stå lenge på føttene med ski og sko på , men det er jo ingenting. Da vi var ferdig med hele "Hytteturen" Rann vi ned til bilen og kjørte hjem. Det er sikkert bare 500 - 400 meter til vi var hjemme, men jeg var uansett kjempeklar! Gaia sover godt  hjemme nå på flisen :)


Gaia :))

Leste den ut på hytta, kjempebra!Ubongo <3 MAXI DUCKZYPopkorn kjele, ble litt suksess!Snøø ♥

Ut pååå tur!

Middag :))

Har dere gjort noe spesielt i helga? :)
-Sigrid ;) 5 kommentarer

28.feb.2012 // SPØRSMÅLSRUNDE //


Jepp.. Det blir spørsmålsrunde nå ;) Sjekk innlegget under viss du vil ha noe anna og kommentere på ;))... Ingen kommentarer

Div. bilde :PPusi ♥Det var 6. FEB!! Skulle liksom legge det  ut før..Namm.... skjedde også 4 feb.Kakao ♥

Igår hørte jeg på musikk med stor høytaler fra GENEVA! :DNå har jeg handuk på huet , har vært på fotballtrening. Jeg skårte mål men tydeligvis tels det ikke fordi noen før skåringen fikk straffe! -.-'' Er så typisk... Imorgen er det aktivitets-kveld. Vet ikke om jeg skal ta bilde fra det skal jeg?
Ja iverfall, nå har jeg altså ventet på att internettet skulle virke fordi vi har fått ny ruter. Ja.... Hade :)) 

Synest om bildene? :))

Skal jeg ta bilde fra aktivitetskvelden? :p

 ... Ingen kommentarer

Photos &#9829;

Hei, idag skulle jeg vise noen bilder av ting som har skjedd disse ukene.
Har ikke lett etter kabelen, men nå skal jeg si att jeg sier att jeg skal blogge så hardt jeg kan og jeg gjør det ikke!!!
Jeg skjønner ikke hvorfor det er sånn men det er så mye og blogge om att jeg nesten ikke orker og blogge på en måte. Ja, i helgen skal vi kanskje på hytta så kanskje det blir noen bilder da.  Vi har også ombulert på loftet hos oss.

Kanskje noen  bilder av det og litt sånn "før" og "etter".

 

Noen søte cupcakes Søstra mi lagde.

 

Kjukkerull (Katten vår)

Q: Synest om bildene? (Søstra mi tok bildene)
 4 kommentarer

Vil ha!4 kommentarer

Beklager !!

Hei har tenkt og legge ut bilder men finner ikke kamerakabelen!! Den roter jeg bort ofte eller så er det noen som legger den en plass der jeg ikke finner den.... BEKLAGER!!!3 kommentarer

Lemonsjøen - Vågå kommune -

Hei, nå sitter jeg på pcen til lemonsjø-hytta vi låner en helg.
Idag har jeg tenkt til og legge ut bilder av visse ting de har på lemonsjøen.
Idag gikk jeg 15 altså over 1 og en halv mil på SKI! Jeg ble skikkelig stiv i hofta og låk under foten og alle plasser.
Heldigvis var vi snart framme , og nå sitter jeg og skriver her. Imorgen skal vi i trekket til Vågå Kommune. Altså Lemonsjø alpinsenter. Vi bare går ned hytta og så får vi en gratis tur ned i familietrekket. Det er 2 barnetrekk.
Dette er en link til en side der du ser bilder av lemonsjøen . ; http://www.flickr.com/photos/vagakommune/5387132164/in/photostream


Ett lite bilde men viser litt av senteret.

En jente som renner ned barnetrekket.
Løypekart Jotunheimen Lemonsjø Alpinsenter
Ett lite kart over alpinsenteret. Der det er rødt er det lett. Krevende er svart. Blå er middels. H: Er barnebakken.

Stort bilde av snowboardføre, tørr ikke og kjøre snowboard jeg. Velger helts og kjøre slalom-ski eller langrenn.

bilde av lemonsjøen .

dette er ikke av lemonsjøen tror jeg, men veldig kult bilde.8 kommentarer

Imorgen - Idag

Heia! :)
Idag har jeg vært på skolen og disse fagene har jeg hatt:

Musikk
Svømming
Svømming
Svømming
Norsk ( Kosetime)  

du så sikkert att det sto Kosetime i parantes , ja det er fordi vi skal være greie i alle frimenuttete, fordi guttene bruker og krangle litt av og til. Å en ting til, imorgen skal jeg til  lemonsjøen, så jeg tar bilder på veg dit :) Så legger jeg ut bilder på mandag tror jeg :p  Idag har det kjempe kjedelig , får lyst til att noen skal snakke med meg. + Bli venn med venn med meg 8 - 16 Er de jeg blir venner meg så ikke lyv, da :)

Nintendo 3DS ♥ Love ♥Mario 3D land :DNå sitter jeg bare og spiser honnykorn eller spiste, å ser på Shake It Up og en serie som heter ICarly.
 2 kommentarer

Dagen i dag

Hei! 

ja, nå er jeg tilbake igjen og blogger. Hadde bloggen min sigridlovefotball.blogg.no men det ble alt for mye styr synest jeg, likte ikke namnet liksom å sånt. Så da laget jeg meg en ny. Ja idag har jeg også vært ute og tatt bilder skal vise dem etterpå. I dag hadde vi disse fagene på skolen : Matte, norsk,norsk,matte,rle Bare tre  fag! Og de tre frimenuttene da. Så nå tenkte jeg skal legge litt informasjon om meg selv:

Namn: Sigrid
Bor: I en bygd.
Land : Norge
Hobby: alpinski, bilder, idretter og fotball.
Dyr: 1 hund, 2 katter, 8 fisker, sauer (Deler med morfar) og 13 høner og en kvit hane. (Tror jeg) de også deler vi med mormor og morfar.

Nå skal jeg bare vise dere en sang jeg er hekta på : 

R.I.O. feat. U-Jean: Turn This Club Around


Tror det er den rette.


Der det er rødt, har jeg vært!
Litt redigert.
2 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits