Facebook Bloglovin' Om meg Kontakt Ukens sang Forsiden

//Moon

Hei!

Sorry for dårlig kvalitet på bildene, men det var mørkt ute også ville jeg ikke bruke blits. Idag har jeg vært opptatt HELE dagen. Årsfest og vært med Mia. Desverre, jeg beklager så mye at det ble så dårlig kvalitet på videoen. Og som jeg haater søndager, dagen før mandag.. uuush. Men en god ting ; uka går fort (håper jeg) og det er påskeferie! wihoo . men snakkeees

Hva er værst, mandager eller søndager?

-Sigrid

 



6 kommentarer

//Suuuun



det ble lange bilder siden jeg tok de med mobilen.

Heiheeei!

Idag er det helg, yeeeesss. Og hele helga er jeg borte,untatt idag. Imorgen skal jeg ha filmkveld og sånn. Og på søndag skal jeg opptre på "årsfest" med Ingrid Helene (www.ingridhelenev.bloggg.no) og Mia. Gleder meg! Skal øve nå straks, bare kom på at jeg måtte blogge litt . Unnskyld! Glemte dere =(

Skal jeg filme dansen?

-Sigrid



17 kommentarer

//BREAKFAST

tror jeg spiste frokost 2 ganger idag, hehe.

Hei alle sammen♥

Idag skal jeg bare slappe av, herregud så fort helga går! Litt trist egentlig. I dag må jeg egentliig pugge på replikker til tirsdag, hehee. 
Men jeg føler at bloggen går litt ned nå , så jeg må finne på noe! Må gjøre video kanskje? Skal se hva jeg får til . Men kom med forslag!

Hva skal vi gjøre på bloggen? mågjørevideo osv. 

-Sigrid



18 kommentarer

//Light it up


Hei folkens! 
Idag er det fredag , og det er helg! Jiiippii, uken gikk utrolig fort og det føles ikke ut som en fredag! Har ikke peiling på hva vi skal ha til middag idag men jeg håper det blir taco/pizza. Skal få se om jeg kan blogge ikveld og ta litt bilder og sånn, men kan ikke love noe. :) 

Hva liker dere best, pizza eller taco?

-Sigrid 



17 kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits