Facebook Bloglovin' Om meg Kontakt Ukens sang Forsiden

Bytter blogg med venner.

HEI! DERE MÅ STIKKE INNOM SUNLIFE.BLOGG.NO  - JEG OG FRIDA BLOGGER OM HVERDAG OG DU FÅR VITE MER. DET ER FORTSATT MEG ! :) 

 

 

 

 

 

sunlife.blogg.no9 kommentarer

Good time. Haha

Du er best. Frida!!! :-)2 kommentarer

Meg<3

 

her er meg. haha 7 kommentarer

Fast leser eller stikker du bare innom?

Hei. Nå har jeg vært borte lenge. Har vært i frankrike, sverige, italia og tatt mye tog og skal til spania senere i høsten. Har også vært i trøgstad.

Men er du fast leser eller stikker du bare innnom ? 

Noen som vil bli vurdert?

 Hatt det gøy i sommer?

fått vervepremie og pakke og. 

 

 

 

 

Håper dere svarer, kommer snart ett innlegg om Frankrike , italia osv.

Sigrid

 6 kommentarer

Legge meg tidlig eller være oppe til kl 3 ?

Halloen.. Idag skal jeg pakke alt inn i bilen å være ferdig med alt... Det værste er att når vi er på gardemoen må vi vente på flyet i 8 timer. Noen forslag hva vi kan gjøre? å ja. Må legge meg tidlig viss  vi skal reise kl 3 på natta.. eller skal jeg være oppe? Kommer til og sove på flyet eller i bilen da eller på GARDEMOEN. Men vet ikke.

Fikk ikke tak i billetter.. :( https://www.facebook.com/Welovejustinbiebe Like siden min ? Norske beliebers. Btw; Noen som vil være sjef med meg ? :D

-Sigrid.. Hva skal jeg gjøre på gardemoen?20 kommentarer

Frankrike om 3 dager. Pakket og klar

Hei folkens, sa jeg ikke skulle blogge men det blir så trist når dere ikke vet hva dere skal skrive på kommentaren.
Foresten, bare og legge mange blogger som dere synest vil ha flere lesere , synest det er dritmorro og skriver kommentarer . Og legger igjen en vurdering omtrent hver gang jeg skriver en kommentar. Og den som vil bli vurdert må dere skrive "Vurdere?" I kommentaren med masse annent dere vil skrive en kommentar om . Og jeg bruker Random.org for og få det rettferdig gjort med hvem som får vurderingen. Men nok om det, om 3 dager skal jeg til Frankrike . Så det blir ikke blogging , kanskje på ipad viss vi skal ta den med. Men der går det ikke ann og legge til bilde.. Det er så dumt! Mye enklere enn og sette på datan og vente og lage firkanter med musen, haha. Kanskje det ble litt for mye, Hahhahaahaha. Huffamei , er så nervøs til  reisen fordi jeg vet ikke om jeg har pakket alt! Men har tannkost, klær, mat kjøper vi der så tror vi klarer oss :) Leiligheten er faktisk ikke så værst. Men tror vi skal klare oss der. Vi er 8 stk. Sigrid(meg) , Emma (Søster) , Maja (Søster til Ingrid Og Solveig) , Ingrid (Søster til Maja og Solveig) , Solveig (Søster til Ingrid Og Maja og Mamma og tone(moren til ingrid, maja og solveig.) He-heeeeee.. Ja, kjeder meg sykt. 

Hjemme

 

 

Borte. Se hvor fint det er da!! 

Hjemme

Borte, vet ikke om det er i antibes eller nice. Men det er i Frankrike :)

 

 

-Skal dere på ferie om noen dager?

 

-Sigrid :D8 kommentarer

Go away......


Days 8 of 10

-Ps: Jeg vil ta en liten pause fordi jeg skal til frankrike om noen dager. 12 dager eller noe. Det blir ikke blogging fra og med om 2 uker!!!!7 kommentarer

World's..

Day 7 of 102 kommentarer

People love me and hate .....

Hei, folkens! Nå har jeg vært i nauset med Pappa, Gaia og Amund (søskenbarnet mitt).

Nå regner det her så , what can i do? ...
Day 6 of 10
9 kommentarer

Dont give up

Day 5 of 103 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits